Lippu Lahjakortti Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Uutiskirje Ajankohtaista Kirjaudu EN

Furuvik Grillikatos

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 15


PIHASAUNAN LÖYLYT SAMAAN HINTAAN SAMANAIKAISESTI GRILLIKATOKSEN VUOKRAUKSEN KANSSA :)

Vanhaan jääkellariin rakennettu tunnelmallinen grillikatos sopii erityisen hyvin rennompiin tilaisuuksiin. Miten olisi illanvietto ystäväporukalla tai lettukestit lastenjuhlien yhteydessä?

Osittain maan sisään rakennetussa grillikatoksessa unohtuu helposti sekä aika, että paikka. Furuvikin grillikatos on oivallinen valinta, mikäli kaipaat juhliisi katettua ja tuulelta suojassa olevaa ulkotilaa.

Grillikatos sijaitsee ihan pihasaunan vieressä, joten se on helppo yhdistää vaikka pihasaunan vuokraamiseen, jolloin saunan terassi paljuineen tuo juhlaväelle runsaasti lisätilaa ulkona oleskelemiseen. Grillikatoksessa on sekä puu- että kaasugrilli ja tilaan saa tuoda omat juomat ja ruoat. Kauttamme on myös mahdollista tilata tarjoilut ja tarvittaessa järjestämme myös kokin paikalle hoitamaan grillaamisen! Grillikatosta voi vuokrata läpi vuoden.

Massiivisen hirsipöydän ympärille mahtuu mukavasti noin kymmenkunta henkilöä ja lisää istumatilaa tuovat seinustalle asetetut koivupöllit. Tilassa on sähköt ja kylmäsäilytystilaa, sekä tietenkin tarvittavat välineet grillaamiseen.

Astiat järjestyvät helposti vuokraamalla ne meidän kauttamme. Grillikatoksen vuokraamisen yhteydessä on mahdollista sopia myös huvilan keittiön käyttämisestä esivalmisteluita varten.

Grillikatoksen voi vuokrata sekä erikseen, että muiden tilojen varaamisen yhteydessä.

Voit varata myös Furuvikin tunnelmallisen rantasaunan https://saunat.fi/kohde/villa-furuvik-rantasauna

Villa Furuvikin taianomainen grillikatos on rakennettu vanhaan jääkellariin ja se sijaitsee pihasaunan välittömässä läheisyydessä. Katoksessa on sekä puu- että kaasugrilli. Polttopuiden ja kaasun käyttö sisältyy tilan vuokraan. Ison pöydän ääreen mahtuu mukavasti kymmenkunta ihmistä.
Grillikatoksessa on kaikki grillaamiseen tarvittavat välineet.

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki

Saunan varustus:

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Keittolevy

Keittolevy

Varaa

Varaa