Lippu Lahjakortti Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Uutiskirje Ajankohtaista Kirjaudu EN

Krapin Sauna Elvilä

Rantatie 34, 04310 Tuusula 10


Elvilä on Krapin Onnelan alueen helmi. Kaunis ja edustava hirsimökki sijaitsee aivan Tuusulanjärven rantaviivalla. Hirsimökin iso terassi on osittain järven päällä ja siitä avautuu upea järvimaisema Sarvikallion ja Järvenpään suuntaan. Elvilässä on oma laituri, josta voi pulahtaa järveen saunomisen lomassa. Sauna, suihkutila tuplasuihkuin, takkatupa ja terassi pöytäryhmineen tarjoavat loisteliaat puitteet saunomiseen sekä rauhaisaan illanviettoon takkatulen loimussa ja järvimaisemassa.

Takkatuvassa on istumapaikat 5 hengelle ja saunaan mahtuu mukavasti neljä saunojaa kerrallaan. Saunavuokraan sisältyy pyyhkeet osallistujamäärän mukaisesti. Saunalla lisäksi pesuaineet.

Tila sopii hyvin kahdeksalle hengelle.

Elvilän yhteyteen on mahdollista varata myös palju hintaan 521,00 €. Palju tulee varata kolme päivää ennen tilaisuutta.

Elvilän juomakaapissa on virvokkeita ja mietoja alkoholijuomia, muun muassa paikallisia Maku Brewingin panimotuotteita. Toimitamme pyynnöstä myös muita juomia saunalle. Krapin saunoilla on anniskeluoikeudet, joten omien juomien nauttiminen ei ole sallittua.

Pientä purtavaa löylyjen jatkeeksi voi tilata ennakkoon yhdestä Krapin neljästä ravintolasta. Valittavana on herkkuja grillimakkaroista aina ruokaisampiin kiusauksiin sekä Krapin Palvaamon omiin saunalankkuihin ja tapaslautasiin.

Tutustu saunalistoihimme

Toivomme saavamme tilauksenne vähintään kolme vuorokautta ennen tilaisuuttanne. Edellytämme yhtenäistä tilausta. Minimitilausmäärä on neljä annosta/ruokalaji. Kaikki tarjoilumme ovat laktoosittomia. Huomioimme lisäksi tarjoiluissamme ennkkoon ilmoitetut allergiat ja/tai erikoisruokavaliot.

Huomioithan, että saunomisaika on kahdesta neljään tuntia. Saunavuokraan sisältyy pyyhkeet sekä pesuaineet. Lisätunnit sekä lisäpalvelut sovittavissa erikseen.
Elvilän osoite on Rantatie 34, 04310 Tuusula. Krapin vastaanoton osoite on Rantatie 2, 04310 Tuusula. Henkilökuntamme ottaa teidät vastaan saunalla saapuessanne ellei toisin sovita.

Rantatie 34, 04310 Tuusula

Saunan varustus:

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Terassi

Terassi

Videotykki

Videotykki

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

TV

TV

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Piha-alue

Piha-alue

Varaa

Varaa