Saunat.fi Albert

Albertinkatu 27, 00180 Helsinki 15


Saunat.fi Albert on viihtyisä suurella kattoterassilla varustettu sauna- ja kokoustila, aivan Helsingin ydinkeskustan sykkeessä. Edustustilat mahdollistavat noin 15 henkilön tilaisuudet ja soveltuvat hyvin saunailtoihin, kokoustamiseen sekä rentoihin ystäväporukoiden illanviettoihin. 

Saunat.fi Albert on varattavissa aikavälillä 08:00-23:00. Lisätunnit varaukseen maksavat alkaen 50€/tunti, paikan päältä ostettuna 75€/h. Mikäli valmiit tarjoamamme aikavälit eivät ole sopivat, laitathan tarjouspyynnön täältä, niin räätälöimme sinulle sopivan varauksen.

Saunat.fi Albert sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 27B. 

Sauna- ja suihkutilat

Löylyhuoneeseen mahtuu jopa kuusi henkilöä kerralla saunomaan. Vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Suihkutiloissa olevat shampoot ja vartalonpesuaineet ovat vapaasti käytettävissä. Kiuas on hetilämmitteinen. 

Tilaratkaisut

Tiloista löytyy avoin ja näppärä oleskelutila, joka toimii sekä ruokailuun, että kokoustamiseen. Tila on varustettu pyöreällä pöydällä, jonka ympärillä istumapaikat neljälle ja lisätuolit kolmelle, sekä viihtyisä kulmasohva rentoon oleskeluun. Avaran oleskelutilan lisäksi tiloista löytyy sauna, pesu- ja pukeutumistilat. Tilassa ei ole keittiötä, mutta kahvinkeitin, sekä kertakäyttöastioita löytyy.

Tilat on varusteltu 65″ -taulutelevisiolla″ TV:n ominaisuudet: Sisäänrakennettu WiFi, TV-sovelluksissa mm: Areena, mtv, Ruutu, Netflix, YouTube, Amazon, HBO Nordic, Viaplay, Spotify (connect), Apple TV, Facebook ja Steam Link, Verkkoselain, TV to Mobile -peilaus, Mobile to TV -peilaus, DLNA, Multi-View, Bluetooth (versio 4.2) 

Tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Televisiossa on HDMI-lähtö. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit.

Saunat.fi Albert tilaussaunaan voit halutessasi tuoda omat juomat ja ruoat tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Lisää tietoa catering-tarjoiluista saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme! Huomioithan, että tilasta ei löydy astioita.

Saunat.fi Albertin saunatilojen lähettyville pääsee kätevästi raitiovaunuilla 3 ja 6. Tilat on myös helppo saavuttaa kävellen saapumalla metrolla sekä bussilla joko Kamppiin tai Rautatientorille.

Lisätunnit

Lisätunneista on hyvä sopia mieluiten hyvissä ajoin soittamalla tai lähettämällä teksti- tai Whatsapp -viesti Saunat.fi asiakaspalveluun 044 989 3454. Lisätunnin hinta on 50€. Saunat.fi Albertissa voi juhlia puolille öin ja kokoukset voi aloittaa jo aamuvarhain.

Normaali loppusiivous

Tilan vuokraan sisältyy normaali loppusiivous. Asiakkaan tehtäväksi jää illan päätteeksi jättää tila siistiin kuntoon niin, että pyyhkeet on kerätty niille tarkoitettuihin koreihin, roskat roskiksiin ja pullot sekä tölkit niille tarkoitettuihin astioihin. Kaikkien huonekalujen tulee olla alkuperäisillä paikoillaan ja omat tavarat vietyinä tiloista tilaisuuden päätteeksi. 

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliina -setti 5 €/kpl

-Catering – alkaen 26€/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

-Lisäsiivoukset 55 €/h

Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone n.6 henkilölle

-Juhlat 15 henkilölle

-Kokoukset 7 henkilölle pöydän ääressä


Tutustu tilaan 360-videon avulla:Kokoustilat.fi Albert on viihtyisä suurella kattoterassilla varustettu sauna- ja kokoustila, aivan Helsingin ydinkeskustan sykkeessä. Edustustilat mahdollistavat noin 15 henkilön tilaisuudet ja soveltuvat hyvin saunailtoihin, kokoustamiseen sekä rentoihin ystäväporukoiden illanviettoihin.

Kokoustilat.fi Albert sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 27 B.

Sauna- ja suihkutilat

Löylyhuoneeseen mahtuu jopa kuusi henkilöä kerralla saunomaan. Vuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Suihkutiloissa olevat shampoot ja vartalonpesuaineet ovat vapaasti käytettävissä. Kiuas on hetilämmitteinen.

Tilaratkaisut

Tiloista löytyy avoin ja näppärä oleskelutila, joka toimii sekä ruokailuun, että kokoustamiseen. Tila on varustettu pyöreällä pöydällä, jonka ympärillä istumapaikat neljälle ja lisätuolit kolmelle, sekä viihtyisä kulmasohva rentoon oleskeluun. Avaran oleskelutilan lisäksi tiloista löytyy sauna, pesu- ja pukeutumistilat.

Saunan varustus:

Pyyhkeet ja laudeliinat
Wifi
Terassi
Terassi
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
TV
TV
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin

Varaa


Kirjaudu

Muista minut