Lippu Lahjakortti Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Uutiskirje Ajankohtaista Kirjaudu EN

Saunat.fi Roba

Iso Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki 20


Saunat.fi Roba on viihtyisä uima-altaalla varustettu tila Iso Roobertinkadulla.

Tilat löytyvät Helsingin trendikkäimmän kävelykadun varrelta, ja siellä vietät mukavan saunaillan tai rennon kokouksen. Suuren löylyhuoneen lisäksi tiloista löytyy rentoa oleskelutilaa, sekä näppärä pieni keittiö. kaiken tämän lisäksi Robalta löytyy uima-allas, jossa voi käydä virkistäytymässä löylyjen välissä, ota siis myös uimapuku mukaan. HOX! Järjestä rennot allasbileet Helsingin ytimessä ja juhli jopa 02:00 asti.

Roban oleskelutila on jaettu kahteen osaan. Aivan altaan äärellä on suuri 12 henkilön pöytä, joka soveltuu sekä ruokailuun että neuvottelukäyttöön. Oleskelutilan toiselta puolelta löytyy mukava divaanisohva, jonka ääressä voi viettää iltaa rennosti. Saunat.fi Roban tilat sopivat loistavasti muun muassa synttäribileisiin, polttareihin ja valmistujaisiin, kokouskäyttöön tai yrityksen virkistyskäyttöön. Roban tilaussaunaan on sallittua tuoda omat juomat ja ruoat.

Tilavuokran hintaan sisältyy normaali loppusiivous ja pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Lisäpyyhkeitä on mahdollista vuokrata lisäveloituksesta.

Viihderatkaisut

Tilassa on 55 -tuuman taulutelevisio, jossa on HDMI-lähtö sekä HDMI-piuha, jonka avulla laitteen voi yhdistää esimerkiksi tietokoneeseen. Musiikkia voit kuunnella Marshallin kaiuttimesta, jossa on bluetooth- ja AUX-liitäntä.

Lisäksi tiloissa on käytössä langaton rajaton netti veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit. Tilaratkaisut Robalta löytyy kompakti oleskelutila, jossa voi sekä pitää palaveria neuvottelupöydän ääressä, että viettää iltaa mukavilla sohvaryhmällä istuskellen. Tilat soveltuvat jopa 20 henkilön tilaisuuksiin.

Löyly- ja suihkutilat

Hiustenkuivain, vartalonpesuaineet ja shampoot ovat vapaasti käytettävissä. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin 10 saunojaa. Ohjeistuksen kiukaan käytöstä tulee tulo-ohjeiden mukana, ja käynnistysohjeet löytyvät myös saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö

Tiloihimme voi tuoda omat ruoat ja juomat tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Lisätietoa ja varaukset hoituvat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 20 hengen seurueille. Käytettävissä on keittiö, josta löytyy kahvin- ja vedenkeitin, mikro, jääkaappi sekä astianpesukone. Lisäksi keittiössä on astiasto 20 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Lisätunnit alkaen 50€/tunti

-Catering – alkaen 19,00/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

-Lisäsiivous 55 €/h

Tilojen soveltuvuus

-Löylyhuone 10-12 henkilölle

-Juhlat jopa 20 henkilölle

-Kokoukset 12 henkilölle

-Tilat on mahdollista vuokrata klo 02.00 asti


Tutustu tilaan 360-videon avulla:


Iso Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Astiasto 24 henkilölle

Astiasto 24 henkilölle

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Uima-allas

Uima-allas

TV

TV

Varaa

Varaa