Lippu Lahjakortti Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Krapin Sauna Elvilä Kuopion Saana Merisauna Sauna Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Uutiskirje Ajankohtaista Kirjaudu EN

Saunat.fi Ruoholahti

Porkkalankatu 20, 00180 Helsinki 70


Saunat.fi Ruoholahti on tyylikäs tila, joka sopii monenlaisten tilaisuuksien viettoon. Tilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, Kauppakeskus Ruoholahden ylimmässä kerroksessa. 180 m2 edustustilat sopivat jopa 70 henkilön tilaisuuksiin. Nämä tilat mahdollistavat suurten pöytäryhmien ansiosta jopa 50 henkilön kokoukset.

Tiloista löytyy myös rennot oleskelutilat, avara terassi sekä saunaosasto, jonka yhteydessä on myös oma vilvoitteluterassi. Terasseilla kelpaa istua iltaa ja rentoutua hyvässä seurassa. Ruoholahden edustustiloissa ei tarvitse huolehtia naapureista, ja tilat on varattavissa lisätunnein vaikka aamuun asti.

Saunat.fi Ruoholahti soveltuu mainiosti esimerkiksi kokouskäyttöön tai isomman porukan ruokailuun – pitkien pöytien ääreen mahtuu istumaan jopa 50 henkilöä. Ruoholahdessa voi myös juhlia muun muassa pieniä häitä, valmistujaisia, kauden päättäjäisiä, firman virkistyspäiviä, polttareita ja syntymäpäiväjuhlia. Nämä monipuoliset tilat sopivat siis sekä yritystilaisuuksiin, että rentoihin illanviettoihin. Pöydät voi myös muodostaa erilaisiksi pöytäryhmiksi oman tarpeen mukaisesti ryhmätöitä tai tiiviimpää työskentelyä varten. Saunatilat sijaitsevat kauppakeskuksen yläkerrassa, joten naapureista ei tarvitse huolehtia ja tiloissa voi juhlia vaikka koko yön!

Tilavuokran hintaan sisältyy 10 pyyhettä ja laudeliinaa sekä tilojen normaali loppusiivous. Ruoholahden saunatilaa ympäröi monipuoliset palvelut, ja se sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Kauppakeskuksessa sijaitsee Alko sekä suuri Citymarket, joka on auki kellon ympäri. Tiloihin pääsee näppärästi metrolla, bussilla, raitiovainulla tai jopa omalla autolla. Lähin parkkihalli on kauppakeskuksen yhteydessä toimiva EuroPark Ruoholahti.

Tilat sijaitsevat osoitteessa: Porkkalankatu 20, 00180 Helsinki. Kauppakeskus Ruoholahden ylin kerros.

Viihderatkaisut

Tila on varusteltu muun muassa 75″ -taulutelevisiolla ja perusäänentoistolla. Käytettävissä on Marshall-merkkinen kaiutin, jossa on bluetooth- ja aux-liitäntä. Lisäksi tiloissa on rajaton Wifi-verkko. Televisiossa on HDMI-lähtö ja tiloista löytyy HDMI-piuha. Muistathan ottaa mukaan tarvitsemasi piuhat ja adapterit.

Tilaratkaisut

Tiloissa on iso loungetila, keittiö kylmätiloineen ja löylytilat. Loungetila on varusteltu suurella neuvottelupöydällä ja viihtyisillä sohvaryhmillä. Tilavuokraan sisältyvät pyyhkeet ja laudeliinat 10 hengelle. Käytettävissä on pesutiloista löytyvät shampoot ja vartalonpesuaineet sekä pukuhuoneesta löytyvä hiustenkuivain. Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa n.10-12 saunojaa. Ohjeistuksen kiukaan käytöstä saa tulo-ohjeiden mukana sekä käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Otathan huomioon kun suunnittelet tilaisuutta, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia.

Keittiö

Tiloihin on sallittua tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Herkulliset tarjoilut on myös mahdollista tilata kauttamme, ja lisää tietoa sekä varaukset hoituu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 10 hengen seurueille. Keittiöstä löytyy mikro, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, jääkaappi sekä uuni ja liesi. Lisäksi käytettävissä on astiasto 50 henkilölle, joka sisältää viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut

-Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl

-Catering – alkaen 29,00€/hlö – Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

-Lisäsiivoukset 55 €/h


Tilojen soveltuvuus:

-Löylytila soveltuu noin 12 henkilölle

-Juhlat jopa 70 henkilölle

-Kokoukset 50 henkilölle.


Saunat.fi Ruoholahti on varattavissa vuorokauden ympäri. Mikäli haluat varata tilan aamuun asti, pyydä tarjous asiakaspalvelustamme [email protected]


Tutustu tiloihin 360- videon avulla:Porkkalankatu 20, 00180 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Terassi

Terassi

Perus äänentoisto

Tiloista löytyy perus äänentoisto

Videotykki

Videotykki

Kylmäsäilytystilaa

Kylmäsäilytystilaa

Astiasto 50 henkilölle

Astiasto 50 henkilölle

TV

TV

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Uuni

Uuni

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Varaa

Varaa