Saunat.fi Tapiola

Länsituuli Västanvinden 1, 02100 Espoo 30


Saunat.fi Tapiola on varattavissa aikavälillä 07:00-04:00. Lisätunnit varaukseen maksavat alkaen 50€/tunti, paikan päältä ostettuina 100€ /h. Mikäli valmiit tarjoamamme aikavälit eivät ole sopivat, laitathan tarjouspyynnön, niin räätälöimme sinulle sopivan pituisen varauksen.

Saunat.fi Tapiola on kokous- ja saunatila, joka sijaitsee Tapiolan keskustassa, aivan metroaseman läheisyydessä kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa. Tämän valoisan edustustilan keskeinen sijainti tarjoavat mahtavat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle.

Tapiolan tilat koostuvat viihtyisästä loungesta, keittiöstä, tilavasta saunasta sekä suuresta terassista, josta on upeat näköalat Tapiolan yli. Tiloissa on suuret ja avarat ikkunat, jotka tuovat valoa tilaan ja joista kelpaa tähystellä Tapiolan maisemia. Toimivat tilaratkaisut mahdollistavat rennon yhdessäolon loungen puolella, eikä ahdasta varmasti tule.

Tilat on siis varattavissa lisätunnein vaikka aamuun asti. Tila soveltuu monipuolisesti erilaisten rauhallisten ja menevämpienkin tilaisuuksien viettoon. Tiloissa vietät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat, kauden päättäjäiset, polttarit, valmistujaiset tai rennot saunaillat. Pitkän pöydän ansiosta tila soveltuu hyvin myös koulutuksiin, kokouksiin ja yrityskäyttöön.

Tilavuokran hintaan sisältyy 10 pyyhettä ja laudeliinaa sekä tilojen normaali loppusiivous. Lisäpyyhkeitä on saatavilla lisämaksusta. Maksullisia pysäköintipaikkoja on P-Länsikulman hallissa K1 ja K2 -kerroksissa (huomioithan parkkihallien voimassa olevat pysäköintiehdot ja aukioloajat).

Tilat sijaitsevat osoitteessa: Länsituuli 1 A, 4. kerros, 02100 Espoo

Viihderatkaisut

Saunat.fi Tapiola on varusteltu muun muassa perusäänentoistolla. Tiloissa on JBL –merkkinen bluetooth kaiutin musiikin kuuntelua varten. Tiloissa on käytettävissä Wifi-verkko veloituksetta. Muistathan ottaa mukaan tarvittavat piuhat ja adapterit! Huomioi, ettei tilassa ole televisiota eikä antenniverkkoa.

Tilaratkaisut

Tapiolan tiloihin kuuluvat saunan ohella tilavat oleskelutilat sekä terassi upeilla maisemilla. Tiloissa on myös hyvin varusteltu keittiö, tilava sauna sekä viihtyisät suihku- ja pukutilat. Huomaattehan, että tilaan kulku ei ole esteetön.

Löylyhuoneeseen mahtuu saunomaan yhtä aikaa noin 10 saunojaa. Tilassa on hiustenkuivain. Suihkutilassa on vartalonpesuaineet ja shampoot vapaassa käytössä.

Ohjeistuksen kiukaan käytöstä saat tulo-ohjeiden mukana sekä käynnistysohjeet löytyvät saunatilan seinältä. Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia. Tulo-ohjeet tilaan tulevat varauksen yhteydessä annettuun sähköpostiin 15 minuuttia ennen varauksen alkua.

Keittiö

Tiloihin voi tuoda halutessaan omat ruuat ja juomat tai tilata herkulliset tarjoilut kauttamme. Catering-tarjoilut on järjestettävissä vähintään 10 hengen seurueille. Keittiössä on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, mikro sekä uuni (HUOM! ei hellalevyjä).

Lisäksi tilassa on Saunat.fi astiasto 24 henkilölle, joka sisältää: viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, ruokalautaset, syvät lautaset, aterimet sekä tarjoiluastiaston.

Lisäpalvelut:

  • Pyyhe- ja laudeliinasetti 5 €/kpl
  • Kylpytakki 12 €/kpl
  • Catering alkaen 29,00€/hlö
  • Lisäsiivous 55 €/h

Tilojen soveltuvuus:

  • Löylyhuone 10-12 henkilölle
  • Juhlat jopa 30 henkilölle
  • Kokoukset 12 henkilölle
  • Tilat on mahdollista vuokrata lisätunnein kello 5:00 asti aamulla


Tutustu tiloihimme 360 -videon avulla:Saunan varustus:

Astianpesukone
Astianpesukone
Keittiö
Keittiö
Pyyhkeet ja laudeliinat
Astiasto 24 henkilölle
Astiasto 24 henkilölle
Wifi
Terassi
Terassi
Perus äänentoisto
Kylmäsäilytystilaa
Kylmäsäilytystilaa
Vedenkeitin
Vedenkeitin
Mikro
Mikro
Kahvinkeitin
Kahvinkeitin

Varaa


Kirjaudu

Muista minut