Lippu Lahjakortti Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik popup kärrysauna Furuvik Rantasauna Kuopion Saana Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Saunat.fi Viides linja Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Villa Wuorio Rantasauna Tarjouspyyntö Avoimet saunavuorot Ilmoita saunatilasi mukaan Catering Meistä Ajankohtaista Kirjaudu

Saunat.fi Viides linja

Viides linja 2, 00530 Helsinki


Saunat.fi Viides linja on viihtyisä ja kodikas sauna- ja kokoustila, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja keskeisten palveluiden lähettyvillä. Tämä tila sijaitsee kiinteistön alimmassa kerroksessa ja siellä on mahdollista olla kello 23 saakka. Tiloihin mahtuu 20 henkilöä ja saunassa on tilaa neljälle saunojalle kerrallaan. Julkisilla pääsee kätevästi paikalle. Tämä tila sopii niin mukavien saunailtojen, syntymäpäiväjuhlien kuin kokoustenkin järjestämiseen.

Tilaratkaisut

Viidennen linjan saunatilasta löytyy näppärät oleskelutilat, löyly- ja pesutila, pieni keittiö ja WC. Oleskelutiloissa on mukavat sohvat, sekä pitkä pöytä tuoleineen, joka sopii ruokailuun ja kokoustamiseen. Pöydän ympärille mahtuu istumaan 12 henkilöä.

Keittiössä on kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone, mikroaaltouuni ja kylmäsäilytystilaa. Astiasto on 20 hengelle ja siihen sisältyy viinilasit, kuohuviinilasit, vesilasit, mukit, lautaset, aterimet, sekä tarjoiluastioita. Tilaan on sallitua tuoda omia ruokia ja juomia.

Suihku- ja saunatilat

Löylyihin mahtuu kerrallaan neljä henkilöä. Lisäksi tiloissa on suihku, pyyhkeitä ja laudeliinoja. Suihkussa on vartalonpesuaineet ja shampoot, joten niitä ei tarvitse tuoda mukana. Ohjeet kiukaan käytöstä tulevat tulo-ohjeiden mukana.


Tilavuokraan sisältyy normaali loppusiivous ja pyyhkeet, sekä laudeliinat 10 henkilölle. Lisäpyyhesetit 5€/kpl. Huomaattehan, että asiakkaan vastuulla on jättää tilat siistiin kuntoon illan päätteksi.

Viidennen linjan vuokrasaunatila on keskeisellä paikalla Kallion palveluiden ympäröimänä. Saunatilaan mahtuu noin 20 henkilöä ja lauteille nelisen saunojaa. Tilassa järjestät niin saunaillat, synttärit kuin pienet kokoukset.

Viides linja 2, 00530 Helsinki

Saunan varustus:

Astianpesukone

Astianpesukone

Keittiö

Keittiö

Pyyhkeet ja laudeliinat

Wifi

Tilassa rajaton wifi

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Mikro

Mikro

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin

Varaa

Varaa