Furuvik Rantasauna

5 Furuvikintie 5, 00870 Helsinki 30


AVOIMET SAUNA- JA UINTIVUOROT, Liput 17 €

Furuvik rantasaunalla järjestetään ympäri vuoden avoimia saunavuoroja. Laiturilta voi pulahtaa mereen kaikkina vuodenaikoina.

TULO-OHJEET RANTASAUNALLE


Vuoroja on useamman kerran viikossa. Kurkkaa ajantasaiset vuorot

SEKASAUNAVUOROT

Ma klo 15 - 21

Ke klo 15 - 21

Su klo 10 - 22

NAISTEN SAUNAVUOROT

Ti klo 15 - 21

To klo 15 - 21


Rantasaunan avoimille vuoroille myydään myös 5- ja 10- kerran sarjakortteja sekä lahjakortteja. Sarjakortit on ostettavissa verkkokaupastamme.

Ota some-kanavamme seurantaan, niin saat tietoa tarjouksista ja ylimääräisistä saunavuoroista:

Instagram: @furuvik_rantasauna

Facebook: @furuvikrantasauna


Voit valita itsellesi sopivimman kahden tunnin sauna- ja uintiajan. Vuorot alkavat kahden tunnin välein. Tulethan paikalle vasta, kun vuorosi alkaa ja poistuthan pukuhuonetiloista varauksen päättymiseen mennessä. Suosittelemme siirtymään peseytymistiloihin viimeistään 20 min vaille vuoron loppumista.

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä. Saunalta voi lainata veloituksetta uima-asuja ja sandaaleita jos oma on päässyt unohtumaan. Rantasaunan jääkaapista on mahdollisuus ostaa alkoholittomia virvokkeita Mobilepaylla tai käteisellä.

Meiltä voit vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin, jos et tehnyt sitä varauksen yhteydessä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen saunavuorosi ajankohtaa.

Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut Rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan kupeessa, aivan veden äärellä. Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä tai tilausaluksella. Kysy tarjousta tilausaluskuljetuksista asiakaspalvelustamme [email protected]. Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä.


Kirjaudu

Muista minut