Lippu Lahjakortti Arlan sauna Furuvik Grillikatos Furuvik Pihasauna Furuvik Rantasauna Kuopion Saana Merisauna Saunavaunu Rentola Saunaravintola Meri Saunat.fi Albert Saunat.fi City Saunat.fi Lauttasaari Saunat.fi Punavuori Saunat.fi Roba Saunat.fi Ruoholahti Saunat.fi Tapiola Saunat.fi Töölö Villa Furuvik Villa Vuosanta Lillvillan pihasauna Villa Vuosanta Rantasauna Uutiskirje Ajankohtaista Kirjaudu EN

Furuvik Rantasauna

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki


AVOIMET SAUNA- JA UINTIVUOROT, Liput 15€

Furuvik rantasaunalla järjestetään ympäri vuoden avoimia saunavuoroja. Laiturilta voi pulahtaa mereen kesästä talveen.

Tulo-ohjeet rantasaunalle


SEKASAUNAVUOROT

Ma klo 14 - 22

Ke klo 14 - 22

NAISTEN SAUNAVUOROT

Ti klo 14 - 22

To klo 14 - 22


Voit valita itsellesi sopivimman kahden tunnin sauna- ja uintiajan. Vuorot alkavat kahden tunnin välein. Tulethan paikalle vasta, kun vuorosi alkaa ja poistuthan pukuhuonetiloista varauksen päättymiseen mennessä.


HUOM! Seuraamalla meitä Instagramissa tai Facebookissa saat heti tietoosi myös erityisaukioloajat ja lisävuorot!

Sauna- ja uintilipun hinta sisältää hiusten- ja vartalonpesuaineet. Olemme luopuneet kertakäyttöisten peflettien käytöstä ja toivomme, että tuot oman istuinalusen mukanasi. Sekasaunavuorolla saunotaan uima-asu päällä. Saunalta voi lainata uima-asusteita ja sandaaleita. Rantasaunan jääkaapista on mahdollisuus ostaa alkoholittomia virvokkeita mobile payllä tai käteisellä.

Meiltä voit vuokrata myös pyyhkeen, laudeliinan tai saunatakin, jos et tehnyt sitä varauksen yhteydessä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen saunavuorosi ajankohtaa.

Furuvikin verkkovajana aikoinaan palvellut Rantasauna sijaitsee suojaisan hiekkarannan kupeessa, aivan veden äärellä. Helsingin kaupungin yleinen hiekkaranta on kaikkien käytettävissä, mutta rantasauna laitureineen sijaitsee omalla rajatulla alueella. Laiturin ansiosta paikalle voi saapua omalla veneellä tai tilausaluksella. Kysy tarjousta tilausaluskuljetuksista asiakaspalvelustamme [email protected] Syväys laiturin päässä on 2,4 metriä.

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki
Varaa