Töihin Saunat.fi:lle?

Ajankohtaista • Töihin Saunat.fi:lle?

30.06.2020 • Ajankohtaista

Konserniimme T4T Ventures Oy:hyn kuuluu mm. kymmenen vuokrattavaa edustussaunaa ja Villa Furuvikin huvila sekä Suomen kolmanneksi vanhin yleinen korttelisauna Arlan sauna. Ydinliiketoimintaamme ja vankkaa osaamistamme ovat sauna-, kokous- ja juhlatilojen vuokraus oheispalveluineen, ketterien asiakaslähtöisten digitaalisten palveluiden tuottaminen sekä kiinteistökehitys.Toimintamme jatkaa kasvamistaan ja etsimmekin nyt energistä asiakaspalvelijaa monipuolisiin työtehtäviin Saunat.fi:lle.

Haemme sosiaalista ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa, joka kykenee luontevasti ottamaan haltuunsa Saunat.fi:n asiakaspalvelukokonaisuuden. Tehtävä sopii henkilölle, joka pitää hyvin langat käsissä sekä kykenee itsenäisesti käytännönläheiseen ongelmanratkaisuun. Jos olet haaveillut monipuolisesta työstä ja haluat olla mukana kehittämässä ketterästi kasvavaa saunabrändiä, digitaalisia palveluita ja olla viemässä eteenpäin suomalaista saunakulttuuria, voit olla etsimämme henkilö.

Uudelta työntekijältämme odotamme kykyä ottaa asiakaspalvelutilanteet luontevasti haltuun yhteydenottokanavasta riippumatta, hyviä organisointitaitoja sekä erinomaista paineensietokykyä. Tiimityöhenki on meille tärkeää ja etsimme joukkoomme jäsentä, joka pitää ihmisten kohtaamisesta ja jolla on kiinnostusta kehittää toimintaamme, asiakaspalvelun laatua sekä myyntituloksia.

Etsimämme työntekijä on samalla kätevä koneella että hands on -tyyppi, joka pitää käytännön järjestelyistä, kuten toimipisteiden ehostusta ja kevyitä huolotoimenpiteitä. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaskontakteihin vastaaminen, laskutus, markkinointi, somekanavien, verkkokaupan ja eri myyntikanavien päivittäminen ja ylläpito sekä yhteydenpito sidosryhmiemme kanssa.

Tehtävässä vaaditaan erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä tavallisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa.

Katsomme eduksi seuraavia osaamisia:

- Asiakaspalvelukokemus

- Myyntihenkisyys

- Kokemus tapahtuma-, catering- ja tilavuokramyynnistä ja -tuotannosta

- Kykyä kontaktoitua ja löytää luontevasti uusia yhteistyökumppaneita

- Sosiaalisen median hyödyntäminen myynnissä ja markkinoinnissa

- Osaaminen ja kiinnostus tuotteistaa ja luoda uusia palvelukokonaisuuksia (esim. kokous- ja elämyspalvelut)

- Kokemusta Google -hakukoneoptimoinnista

- Käyttökokemus Zendesk, Wordpress, taloushallinto- ja laskutusohjelmat, Google My Business

Työnkuva määräytyy tarkemmin valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Täysin valmis joka alan taitaja sinun ei tarvitse olla, kunhan sinulla on halu oppia, kehittyä ja heittäytyä.

Työsuhde on kokoaikainen (38 h viikossa) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työn aloitus on mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään elokuussa 2020. Tukikohtamme sijaitsevat Helsingin Jollaksessa Villa Furuvikissa sekä Saunat.fi saunatiloissa. Työskentely tapahtuu osittain myös etätyönä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Mikäli kiinnostuit, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si. Toivomme myös, että lähetät lisäksi lyhyen videon itsestäsi.

Pyydämme sinua vastaamaan videossa seuraaviin kysymyksiin.

1. Miksi kiinnostuit työstä ?

2. Miksi soveltuisit tehtävään?

3. Mikä on sinun supervoimasi?

Videon keston tulisi olla max. 2 min. Lähetä hakemus liitteineen ja video osoitteeseen [email protected]. Liitä sähköpostiviestiin linkki sivustolle, johon olet videosi ladannut, esimerkiksi oma pilvipalvelu tai piilotettu linkki Youtubessa. Varmistathan, että videon oikeudet ovat sellaiset, että oikeutemme riittävät sen katsomiseen.

Toivomme, että otsikoit sähköpostin ja videon selkeästi “Oma nimi / Asiakaspalvelija Saunat.fi".Haku päättyy 15.7.2020 tai heti, kun löydämme Sen Oikean.

Tutustu kohteisiimme sekä toimintaamme osoitteissa www.saunat.fiwww.arlansauna.net jawww.villafuruvik.fi

Vastaamme lämmöllä,

Saunat.fi Saunahengettärien tiimi

Ajankohtaista

Kirjaudu

Muista minut