Varaus- ja sopimusehdot


SAUNAT.FI YKSITYISVUOROJEN VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT. LIPPUKAUPAN SOPIMUSEHDOT JÄLJEMPÄNÄ.

Näitä ehtoja sovelletaan SAUNAT.FI / T4T Ventures Oy:n (“Vuokraaja”) hallinnoimien ja/tai omistamien tilojen vuokraukseen sekä määritellään Varaajan vastuut ja velvollisuudet.

VARAAMINEN 

Tilan varauksen alkamis- ja päättymisaika on ilmoitettu tilausvahvistuksessa. Varaus vahvistuu kun Varaaja hyväksyy nämä varaus- ja sopimusehdot tai kun vuokra on kokonaisuudessaan maksettu.

Vuokratun tilan tulee olla tyhjä varauksen päättyessä. Varaajan tulee olla vähintään 18 -vuotias. Mikäli vuokratiloja on käyttämässä alle 18 -vuotiaita, on tästä ilmoitettava varausta tehtäessä. Turvallisuussyistä Vuokraaja tarvitsee Varaajalta vähintään kahden tilaisuuteen osallistuvan henkilön yhteystiedot. 

Mahdollisista lisätunneista tulee sopia Vuokraajan kanssa erikseen ja niistä veloitetaan hinnaston mukainen erillinen maksu. Käytetyt lisäpyyhkeet ja -laudeliinat sekä muut jälkikäteen tilatut lisäpalvelut veloitetaan Varaajalta erikseen. Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tiloissa on kielletty ilman Vuokraajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa. 

LISÄTUNTIEN OSTO

Lisätunnit tulee ostaa joko ennen varauksen alkua, tai varauksen aikana. Ennen varauksen alkua voit olla yhteydessä lisätunneista asiakaspalveluumme joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 044 989 3454. 

Varauksen aikana lisätuntien ostaminen onnistuu olemalla yhteydessä numeroon 044 989 3454 ja maksamalla suoraan MobilePay -numeroomme 95211 lisätunnin hinnan. Jos maksat MobilePayllä kirjoita viesti kenttään tilan vuokraajan koko nimi, lisätunti ja tilan nimi. LISÄTUNNIT TULEE AINA VARMISTAA ENSIN ASIAKASPALVELUSTA SOITTAMALLA 044 989 3454.

PERUUTUSEHDOT  

Peruutus yli 30 vrk ennen vuokra-aikaa, veloitetaan varausmaksu 25% kokonaisvuokrahinnasta. *

Peruutus alle 30 vrk ennen vuokra-aikaa, veloitetaan koko varauksen hinta. *

*) (Varaukset, jotka tehty alle 30 vuorokautta ennen vuokra-aikaa voidaan perua, jolloin pidätämme varausmaksun osuuden, joka on 25% kokonaisvuokrahinnasta. Mikäli varaus perutaan 14 vuorokautta ennen vuokra-aikaa, veloitetaan koko varauksen hinta. 

Varaukset, jotka tehty alle 14 vuorokautta ennen vuokra-aikaa voidaan perua, jolloin pidätämme varausmaksun osuuden joka on 25% kokonaisvuokrahinnasta, mikäli varaus perutaan 3 vuorokauden sisällä varauksen tekohetkestä. kuitenkin viimeistään 48 tuntia ennen vuokra-aikaa.)  

Mikäli Varaaja haluaa siirtää varaustaan alle 2 viikkoa ennen varauksen alkuperäistä aikaa, veloittaa Vuokraaja Varaajalta 150€ varaus- ja käsittelykuluja. Vuokraaja ei hyvitä hinnanmuutoksia. Peruutukset tehtävä kirjallisesti osoitteeseen [email protected].

Mikäli tilaisuus joudutaan keskeyttämään vuokranantajan tai ulkopuolisen viranomaistahon takia, ei vuokraaja ole velvollinen korvaamaan mahdollisista käyttämätöntä vuokra-aikaa tai välillisiä kuluja

Varauksen veloitukseton siirto ei koske juhlapyhiä, sesonkipäiviä tai pikkujoulukautta. Vahvistathan siirron aina [email protected]. Pidätämme oikeuden veloittaa tilavuokramaksujen välisen erotuksen, mikäli siirrettävän päivän tilavuokra on aikaisempaa korkeampi. 

Rahapalautus suoritetaan 30 arkipäivän kuluessa. 

Mikäli tilaisuus joudutaan keskeyttämään vuokranantajan tai ulkopuolisen viranomaistahon takia, ei vuokraaja ole velvollinen korvaamaan mahdollisista käyttämätöntä vuokra-aikaa tai välillisiä kuluja.

HINNAT JA MAKSUEHDOT 

Voimassa olevat hinnat määritellään Saunat.fi:n verkkokaupassa tai erillisessä tarjouksessa tai muiden yhteistyökumppaneiden palveluissa. Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevat arvonlisäverot. Vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan varaamisen yhteydessä verkkomaksuna tai vaihtoehtoisesti laskulla. Vuokran tulee olla maksettuna ennen vuokra-aikaa. Laskutuslisä on 15€ laskulle. Maksuehto 7 päivää, kuitenkin niin, että vuokran tulee olla maksettu ennen varauksen alkua. Laskun viivästyskorko on korkolain mukainen. 

Huomioithan, että tilat ovat varattavissa useilla eri sivustoilla, joten on olemassa pieni mahdollisuus, että tila varataan samanaikaisesti eri foorumeista ja asiakaspalvelumme ei ole ehtinyt käsittelemään varauksia. Tällaisissa tapauksissa tila vuokrataan taholle, joka on ensimmäisenä varauksen tehnyt. Ensisijaisesti pyrimme löytämään vastaavan tilan varaajalle. Mikäli tällaista ei löydy, palautamme koko maksetun summan.

TILOJEN AVAUS 

Avain on noudettavissa vuokrauspäivänä Varaajalle erikseen toimitettavien ohjeiden mukaisesti, tilojen välittömässä läheisyydessä olevasta avainsäilöstä.

Palautus tapahtuu jättämällä avain samaan paikkaan, ellei Varaajan ja Vuokraajan välillä toisin sovita. Saapumisohjeet lähetetään Varaajalle ennen varausta sähköpostitse. Mikäli Varaaja luovuttaa saapumisohjeet eteenpäin, on hän vastuussa mahdollisista väärinkäytöistä. 

Varaaja on velvollinen lukemaan ohjeet ja toimimaan näiden mukaisesti. Ohjeet löytyvät myös vuokratilasta.

Mikäli avaimia ei ole luovutettu ohjeiden mukaisesti, on Varaaja velvollinen korvaamaan vuokranantajalle mahdolliset lisäkulut.

Omien ruokien/juomien ja muun rekvisiitan tuominen tilaan, ja vieminen pois tiloista tulee tapahtua yhdessä sovitun vuokra-ajan puitteissa. Varaaja huolehtii poistuessaan, että tilat ovat kunnossa ja saunan kiuas on pois päältä.  

VAHINGONTEKO JA LISÄSIIVOUS 

Varaaja vastaa vuokra-aikana Vuokraajalle, kiinteistölle ja/tai kolmannelle osapuolelle tai näiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (myös välillisesti syntyneistä vahingoista), sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti.

Varaaja ei saa siirtää kalusteita tiloissa. Tilojen tulee olla siistissä kunnossa vuokrauksen jälkeen (roskat roska- ja kierrätysastioissa, pullot ja tölkit kerättynä, astiat astianpesukoneessa tai kerättyinä keittiön tasolle, käytetyt pyyhkeet ja istuinaluset pyykkikoreissa). Ethän laita pulloja ja roskia samaan säkkiin, olemme ympäristöystävällinen yritys ja lajittelemme kaikki jätteet, jätteiden sekoittaminen hankaloittaa työtä huomattavasti. Huomaattehan myös, että tiskien määrä otetaan huomioon siivouksessa. Mikäli tiskiä kertyy paljon, suosittelemme tiskaamaan astioita tilaisuutenne aikana. 

Veloitamme roskien, pullojen, tölkkien, tupakantumppien tai muun irtaimiston heittämisestä parvekkeelta tai terassilta alas 100€ lisäsiivouskuluja. Mikäli varauksesta aiheutuu kiinteistön yhteisille tiloille siivoustarvetta, Vuokraaja veloittaa Varaajaa 100€ lisäsiivouskustannuksia. Mikäli Varaaja rikkoo jotain vuokrattavan tilan tai kiinteistön irtaimistoa tai kiinteää kalustoa, veloittaa Vuokraaja korjauksesta aiheutuneiden kulujen lisäksi vähintään yhden tunnin työn, 55€/h. 

Mikäli vuokrauksen jälkeen ilmenee lisäsiivoustarvetta, laskuttaa Vuokraaja Varaajaa toteutuneiden kustannusten perusteella 55€ / alkava tunti, eritelisä 100€/erite. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaisesti. 

Kadonneista pyyhkeistä veloitetaan 25€/pyyhe. Kadonneista avaimista veloitetaan 100€ tai tarvittaessa lukkojen uudelleen sarjoittamisen hinta. Myös avainten palautuksen ohjeiden noudattamatta jättäminen aiheuttaa kuluja asiakkaalle. Oven avauksesta veloitamme 100€.

Rikkoutuneesta irtaimistosta veloitamme rikkoutuneen tavaran uushankintahinnan ja/tai mahdolliset korjauskulut. Vuokraaja veloittaa myös hankintakuluja vähintään 100€ sekä rikkoutuneen tavaran poisvienti- ja kierrätyskuluja vähintään 100€ tai alihankkijan veloittaman laskun mukaan.

Hätäuloskäyntien käyttö aiheuttaa hälytyksen, ja turhasta hälytyksestä veloitamme 100€.

Huomaathan, että savukoneen käyttö tiloissa on ehdottomasti kielletty. Savukoneen käyttö aiheuttaa palohälytyksen. Palohälytyksestä aiheutuvat kustannukset koituvat Varaajan vastuulla.

Vartijakäynnistä aiheutuneet kustannukset ovat aina Varaajan vastuulla. Vartijakäynnistä laskutetaan aina vartijoiden työtuntien mukaan.

Varaaja tiedostaa että uima-allas tulee tyhjentää turvallisuussyistä kokonaan mikäli lasinsiruja joutuu altaaseen tai altaan vesi likaantuu muulla tavoin käyttökelvottomaksi. Varaaja vastaa altaan tyhjennyksestä, puhdistuksesta ja täytöstä aiheutuneista kustannuksista ja lasku työstä lähetetään suoraan Varaajalle. Aiheutuvasta lisätyöstä ja vesimaksuista veloitetaan vähintään 500 €.

Sopimusrikkomuksiin ja ylimääräisiin selvittelyhin käytetystä ajasta veloitamme 55€/ alkava tunti.

LÖYTÖTAVARAT 

Varausajan päätyttyä tilat tulee tyhjentää kaikista mukana tuoduista tavaroista. Tiloihin mahdollisesti jääneitä arvotavaroita voi tiedustella sähköpostitse Saunat.fi- asiakaspalvelusta [email protected]. Löytötavaroita ei kuljeteta Varaajalle, vaan Varaaja noutaa ne erikseen sovitulla tavalla. Löytötavaroiden käsittelystä peritään vähintään 25€ käsittelymaksu tai niiden käsittelystä aiheutuneet toteutuneet kustannukset. Löytötavaroita säilytetään kaksi viikkoa. Saunat.fi ei vastaa tilaan jääneistä tavaroista. 

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT 

Varatuissa tiloissa saa yhtäaikaisesti olla korkeintaan Vuokraajan ilmoittama enimmäishenkilömäärä. Tilojen tuloaulassa on tallentava kameravalvonta. Vuokraajalla tai tämän valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa keskeyttää tilaisuus tiloissa, mikäli tilaisuuden katsotaan aiheuttavan häiriötä ulkopuolisille tai sallittu henkilömäärä ylittyy. Varaaja on velvollinen maksamaan vartijan käynnistä koituneet kustannukset, mikäli siihen tulee tarvetta. Tiloihin ei saa tuoda omia DJ-laitteita ja järeämpiä PA-kalustoa. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkotiloissa erikseen osoitetuilla paikoilla tai tupakointi huoneessa. Tiloihin saa tuoda omia juomia ja ruokia. Muissa, kuin vuokratuissa tiloissa tulee aina olla pukeutunut. Pyyhe päällä kulkeminen muissa kuin vuokratuissa tiloissa on siis kielletty. Ylimääräistä liikkumista kiinteistöjen yhteisissä tiloissa tulee välttää. Huomioithan, että aula- ja käytävätilat ovat vain tiloihin kulkemista varten. 

SAUNAT.FI KAUPUNKISAUNOILLA: 

  • Huomioithan, että saunan lämmitys kuuluu asiakkaalle ja kiukaan lämpeneminen kestää noin 45 minuuttia. 
  • Saunat.fi kaupunkisaunoilla ei saa käyttää saunavihtoja, vihtojen käytöstä seuraa 55€ lisäsiivouskustannus.
  • Mikäli Varaaja jättää kiukaan päälle tilan vuokra-ajan päätyttyä, Vuokraajalla on oikeus veloittaa Varaajalta 100 € lisämaksua. 

FURUVIKIN TILOISSA:: (Furuvik Rantasauna, Furuvik Pihasauna) 

  • Vihtojen käyttö on sallittua, mikäli vihdan ostaa Furuvikista! 
  • Lämmitys kuuluu kaikkiin vuoroihin, ellei toisin sovita

REKLAMAATIOT 

SAUNAT.FI 

Mahdolliset tiloihin liittyvät puutteet ja muut huomautukset on ilmoitettava Vuokraajalle välittömästi. Reklamaatiot on esitettävä Vuokraajalle viimeistä vuokrausta seuraavana arkipäivänä kirjallisena sähköpostiin [email protected]

VILLA FURUVIKIN SAUNAT (Pihasauna ja Rantasauna) 

Mikäli varauksessa tai tilassa on jotain huomautettavaa, olethan samantien yhteydessä Villa Furuvikiin 0400485425. Furuvikin alueella on päivystys tilavuokrien aikana.  

VUOKRAAJAN OIKEUS PERUUTUKSEEN  

Ylivoimaisen esteen (force majeure) sattuessa Vuokraaja voi peruuttaa tilan varauksen. Tällöin Varaaja saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Muita peruutuksen johdosta Varaajalle aiheutuneita kustannuksia Vuokraaja ei korvaa. Vuokranantaja pidättää itsellään oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin. 

VARAAMME OIKEUDEN PÄIVITTÄÄ EHTOMME TARPEEN VAATIESSA. 

VUOKRAAJA: Saunat.fi / T4T Ventures Oy, Furuvikintie 5, 00870 Helsinki, 

P. 044 989 3454 / 0400 485 425 , Y-tunnus: 1927803-7, Kotipaikka: Helsinki.


SAUNAT.FI LIPPUKAUPAN VARAUS- JA SOPIMUSEHDOT


VERKKOKAUPAN TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Rekisteröitymällä Saunat.fi verkkokaupan asiakkaaksi hyväksyt nämä käyttöehdot. Saunat.fi verkkokaupan kehittäjä ja omistaja on T4T Ventures Oy, Y-tunnus 1927803-7. Ehdoissa määritellään Varaajan vastuut ja velvollisuudet. Saunat.fi lippukauppa on T4T Venturesin tarjoama saunalippukauppa, jonka kautta asiakkaat voivat varata kolmansien osapuolten palveluita. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

Kunkin saunan asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät saunakohtaisilta sivuilta ja varausvahvistuksesta.

KUINKA PALVELU TOIMII

Saunat.fi on saunalippujen verkkokauppa asiakkaiden ja saunojen omistajien välillä (Myyjä). Palvelumme käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Myyjät tarjoavat itsenäisesti palveluitaan Saunat.fi -palvelun kautta. Varauksen yhteydessä toimitetaan varausvahvistus, jossa on tarkempaa tietoa varatusta lipusta ja tuotteista. Saunat.fi ei ole vastuussa myyjien tarjoamista palveluista, niiden sisällöstä tai laadusta. Myyjä ja Saunat.f voivat lähettää sinulle markkinointiviestejä.

SIIRTO- JA PERUUTUSEHDOT 

Ostettuja saunalippuja ei voi palauttaa, mutta Varaaja voi halutessaan siirtää ostamansa lipun/-t toiselle henkilölle tai toiselle ajankohdalle. Ilmoitus siirrosta tulee tehdä viimeistään 72 tuntia ennen vuoron alkamista varausvahvistuksessa näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Siirron yhteydessä tulee myös olla ilmoitettu ajankohta, jolle vuoro halutaan siirrettävän ja millä nimellä tilaus oli tehty. Mikäli uuden vuoron hinta on eri kuin alkuperäinen, veloitamme erotuksen, mutta emme hyvitä mahdollista edullisempaa hintaa. 

Peruutusehto koskee kaikkia verkkokaupassa myynnissä olevia lipputyyppejä ja tuotteita. 

TILAAMINEN JA MAKSAMINEN

Tuotteiden tilaaminen verkkokaupassa tapahtuu siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö maksunvälittäjän palvelussa. Verkkokaupasta ostettaessa tilaajan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin käyttöehtoihin. Saunalippujen maksu tapahtuu turvallisen ja suojatun Paytrailin maksupalvelun kautta. Paytrail on suomalainen maksulaitos, joka on osa Nets-perhettä (Paytrail Oyj, Y-tunnus 2122839-7) Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja.

MAKSUVAHVISTUS JA KUITTI

Ostotapahtuman jälkeen varausvahvistus ja saapumisohjeet lähetetään tilaajan sähköpostiin.  

TUOTTEEN SAATAVUUS

Jos jotakin tuotetta ei ole saatavilla, Saunat.fi pidättää oikeuden kaupan perumiseen. Huomioithan, että ostoskori ei varaa saunalippua tai tuotteita ennen kuin tilaus on maksettu.

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Vuokraajalla tai tämän valtuuttamalla edustajalla on oikeus tarpeen vaatiessa poistaa asiakas tiloista, mikäli hänen katsotaan aiheuttavan häiriötä. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkotiloissa erikseen osoitetuilla paikoilla. Tutustuthan paikan päällä tilojen omiin järjestyssääntöihin.

VAHINGONTEKO JA KORVAUKSET

Tilaaja vastaa vuokra-aikana Vuokraajalle, kiinteistölle ja/tai kolmannelle osapuolelle tai näiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista (myös välillisesti syntyneistä vahingoista) sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista täysimääräisesti.

​​REKLAMAATIOT

Mahdolliset tiloihin tai tilaukseesi liittyvät puutteet ja muut huomautukset on ilmoitettava Vuokraajalle välittömästi varauksen aikana. Reklamaatiot on esitettävä Vuokraajalle viimeistään vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse. 

REKISTERISELOSTE

Vuokraaja ja rekisterin ylläpitäjä: Saunat.fi / T4T Ventures Oy, Y-tunnus 1927803-7 

Furuvikintie 5, 00870 Helsinki, puh. 0400 485 425 / 044 989 3454

Rekisterin nimi: Asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus: Tietoja käytetään Saunat.fi:n liiketoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen, esimerkiksi asiakasyhteydenottoihin ja asiakasviestintään markkinatutkimusten ja suoramarkkinoinnin muodossa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen ja oston yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään tilauksen toimitukseen ja Saunat.fi / T4T Ventures Oy:n tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Halutessasi tilaajalla on oikeus kieltää markkinointi ilmoittamalla siitä asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Kirjaudu

Muista minut