Hyviä uutisia yökukkujille!

Ajankohtaista • Hyviä uutisia yökukkujille!

19.11.2020 • Ajankohtaista

Hyviä uutisia yökukkujille! Saunat.fi yhteisöstä löytyy nyt myös yövuoroja tarjoavia sauna-, kokous- ja juhlatiloja!

Esimerkiksi Saunat.fi Ruoholahti on mahdollista varata yövuorolle viikon jokaisena päivänä. Näissä tiloissa juhlia voi kaikessa rauhassa, nimittäin tilat sijaitsevat kauppakeskuksen ylimmässä kerroksessa ja mikä parasta naapureita ei ole ja musiikkia voi huudattaa! Kahden terassin sekä 180m2 pinta-alan ansiosta väljyys juhlapaikalla on taattu.

Saunat.fi tarjoaa myös muita tiloja yövuoroille, kuten esimerkiksi Saunat.fi Punavuori sekä Saunat.fi City. Tiloihimme on mahdollista tuoda omat ruoat ja omat juomat tai voitte myös tilata herkulliset tarjoukset myös pitopalvelun yhteistyökumppaneiltamme.

Varaus onnistuu helposti suoraan verkkokauppamme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun: [email protected]. Älä siis epäröi kysyä, jos mielen päällä on jotain! Rakennamme enemmän kuin mielellään tarjouksen juuri sinun tarpeidesi mukaan ja varausta on esimerkiksi helppo jatkaa aamuun saakka!

Haluamme painottaa, että vieraidemme turvallisuus on meille ensiluokkaisen tärkeää ja haluamme pitää teidät terveinä! Muistathan pitää myös itsestäsi ja kanssasaunojista huolta, etkä tule saunomaan oireisena.

Pidämme jatkuvasti huolta hygieniasta. Tilamme siivotaan ja desinfioidaan huolellisesti jokaisen tilaisuuden jälkeen. Käsidesit sekä desinfioivat pesuaineet löytyvät myös asiakkaiden saatavilla, joka nurkasta.

Tiloissamme on myös mahdollista viettää aikaa väljemmin, riippuen ryhmänne koosta. Lisää infoa lyödätte verkkosivuiltamme sekä asiakaspalvelun chatti palvelee teitä arkisin 9-17.

Ajankohtaista

Kirjaudu

Muista minut